Vader vergokt dertienjarige dochter op kansspel.

Written by admin. Posted in Nieuws

Een vader die nogal wanhopig is heeft in het westen van India zijn kind vergokt. Hij heeft zijn dertienjarige dochter als inzet gebruikt voor een kansspel. Binnenkort zal zijn dochter dus in het huwelijk treden met Sukumar Mandal (25).

Haar vader wiens naam Parimal is staat volgens Times of India bekend als onverbeterlijke gokker die vaak verliest. Op 4 december 2013 maakte hij de deal in aanwezigheid van de ‘panchayat’, de dorpsraad. De panchayat had geen bezwaren tegen deze menselijke inzet. De dochter zat op school in het district Malda toen de gokmarathon plaatsvond en wist daarom ook niets over deze koehandel.

De dorpsjeugd zou haar al een tijdje pesten en ze vond het daarom deze uithuwelijking de beste oplossing. Nog geen week later werd dit verse stel met aanwogwaaezigheid van familieleden en lokale hoogwaardigheidsbekleders verloofd.

Op kritische vragen van journalisten antwoordde de gokverslaafde “slechts het beste met zijn dochter voor te hebben”. Het regionaal bestuur gaat proberen het huwelijk te verhinderen.